Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz.

Okulunuzu "EĞİTİM SOKAKLARI" haline getirmek ister misiniz?

:: Öğretmenim [Eğitim-Öğretim] :: Kategorisinde ve Öğretmen-Genel İçerik Forumunda Bulunan Okulunuzu "EĞİTİM SOKAKLARI" haline getirmek ister misiniz? Konusunu Görüntülemektesiniz,Konu İçerigi Kısaca ->> Değerli öğretmen arkadaşlarım. Yaklaşık 2 aylık bir çalışma neticesinde ve tamamen bir arkadaş grubu olarak tarafımıza ait olan "EĞİTİM SOKAĞI" çalışmamızı sizlerle paylaşmak istiyorum... Okulumuzda şu anda yaptığımız çalışma neticesinde ...

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Okulunuzu "EĞİTİM SOKAKLARI" haline getirmek ister misiniz?

avrenus79
    Misafir

Okulunuzu "EĞİTİM SOKAKLARI" haline getirmek ister misiniz?

Değerli öğretmen arkadaşlarım. Yaklaşık 2 aylık bir çalışma neticesinde ve tamamen bir arkadaş grubu olarak tarafımıza ait olan "EĞİTİM SOKAĞI" çalışmamızı sizlerle paylaşmak istiyorum... Okulumuzda şu anda yaptığımız çalışma neticesinde görselliğin eğitimde ne kadar önemli olduğunu gördük...

İsterseniz okulumuzun web sayfasından bu sokaklarımızı inceleyebilir, isterseniz mail adresinize geniş fotoğraflarını gönderebilirim. Çalışmalarımızda yapmış olduğum baskı malzemelerini bilgisayarda hazırlandı, baskıya verildikten sonra bazı bölümleri mdf lam ile, baz bölümleri foreks malzeme ile duvara yerleştirildi. Harika bir sokak çalışması oldu...

Bu sokak çalışamalarımızı ülkemizin birçok okuluna kargo ile gönderdik. talebiniz doğrultusunda istediğiniz çalışmayı baskı halinde sizlere uygun ücretle gönderiyoruz... İki dakikanızı ayırarak, okulumuzun web sayfasını inceleyebilir, yada vereceğim mail adresimi veya face sayfama ekleme yaptıktan sonra daha ayrıntılı olarak görüşebiliriz.

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
    sokalarımız/ web adresimiz

avrenus79@hotmail.com / avrenus79@gmail.com msn adresim....

[Linkleri Görebilmek İçin Üye Olmanız Gerekmektedir. Üye Olmak İçin Tıklayın...]
    face adresim..

isterseniz tel ile arayarak bilgi alabilirsiniz....

Ömer SOLAKLIOĞLU
    Cafer Recai Gizer İlköğretim Okulu
    Müdür Yardımcısı

Seyhan / ADANA

Administrator refresh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevap: Okulunuzu "EĞİTİM SOKAKLARI" haline getirmek ister misiniz?

Hepsi birbirinden güzel... Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık... Umarım bu projeyi akıl edenler, hayata geçirenler bir şekilde karşılığını almıştır.

Şimdi bu okulda öğretmen olmak vardı....

Bu ekibe naçizane tavsiyem: AB projelerini (Comenius vb.) takip etmeleri ve yurt dışına açılmaları (Belki bu konuda da çalışmalarınız olmuştur, bilmiyorum)

avrenus79
    Misafir

tşk sayın hocam... emeğimizin karşılığı alıyor/almaya devam ediyoruz... projemiz daha da genişliyor.. Şu anda Türkiyeni birçok okulunda yaptığımız çalışmalar duvarlarında.. hafta sonu bir okula kendimiz montajını yapmaya gittik. eminim p.tesi okula giren öğretmenler çok şaşıracaklardır...
    AB projesi kapsamına henüz almadık ama bunu düşünüyoruz...

Alıntı refresh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepsi birbirinden güzel... Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık... Umarım bu projeyi akıl edenler, hayata geçirenler bir şekilde karşılığını almıştır.

Şimdi bu okulda öğretmen olmak vardı....

Bu ekibe naçizane tavsiyem: AB projelerini (Comenius vb.) takip etmeleri ve yurt dışına açılmaları (Belki bu konuda da çalışmalarınız olmuştur, bilmiyorum)

avrenus79
    Misafir

Son yaptığım "ATASÖZLERİMİZ" çalışmasını ekliyorum... 360 cm uzunluğunda ve 120 cm yüksekliğinde....

5.